Peter Luit

peterluit4-150x150Peter Luit is van oorsprong gespecialiseerd consultant in crossmediale omgevingen. Met zijn brede kennis van media kanalen en media processen weet hij vraagstukken op het snijvlak van strategie en operatie te vertalen naar bruikbare plannen.

Deze vaardigheden heeft hij verteld in talloze trainingen en seminars in binnen- en buitenland en wordt nog steeds regelmatig als spreker op diverse congressen en events.

Zijn on-line ambities vertalen zich in zijn deskundigheid rondom WordPress. Hij ontwikkelt diverse toepassingen op basis van de modernste technologische middelen, die zich ook laten ‘vertalen’ naar mobiele platforms in de vorm van zowel webapps als native apps.

Tegenwoordig is hij uitgever van printmedianieuws, blokboek.com. Daarnaast werkt hij met het Belgische VIGC samen in printmediatrainingen.nl en heeft hij de banenportal printmediabanen.nl opgezet.

Hij werkt(e) onder andere voor Keukenhof, Rabobank, MediaPartners, Philips Consumer Electronics, Wereldomroep, FD Media Groep, WPT, Media College Rotterdam en vele anderen.